NHL: Bruins na wilde slotfase langs Wild

De ijshockeyers van de Boston Bruins hebben een zinderende wedstrijd tegen de Minnesota Wild winnend afgesloten. Dat leek lang niet te gebeuren, maar de thuisploeg zette een fraaie comeback op touw.

Jason Zucker werkte de Wild in de eerste periode naar 0-1, maar dankzij Jake DeBrusk kwamen de Bruins in de tweede periode op gelijke hoogte. Victor Rask en Eric Staal zorgden echter voor een grotere Wild-voorsprong, hoewel Brad Marchand vier seconden voor het einde van de tweede periode de schade wel wat beperkte met de 2-3.

Na vijf minuten in de derde periode was Kevin Fiala trefzeker (2-4) en daar leek het bij te blijven. Twee minuten voor tijd was David Krejci goed voor de 3-4 en vijftig seconden later scoorde hij - wederom op aangeven van Patrice Bergeron - ook de gelijkmaker. Overtime was zo nodig en daar bezorgde Bergeron wéér een assist, dit keer voor matchwinner Torey Krug.