Man valt aan, want geen rietje

Het is ook altijd wat met mensen uit Florida, dit keer de 41-jarige Daniel Taylor. Meneer wilde wat te kanen halen bij de McDonald's in St-Petersburg, maar voor zijn drankje had hij een rietje nodig...en dat was er niet!

Taylor werd woest, hij wist niks af van een nieuwe wet: sinds 1 januari moeten mensen specifiek om een rietje vragen. Allemaal geen probleem natuurlijk, dan vraag je even om een rietje, maar onze dorstige vriend schreeuwde dat de wet niet bestond en probeerde de cassière over de toonbank te trekken - wat hem een klap op z'n muil opleverde.

De man vertrok, maar kwam niet veel later terug om de lokale manager ook nog even de huid vol te schelden. Nadat hij een derde medewerker in de maag trapte ging hij er definitief vandoor, alvorens even later opgepakt te worden.

Update 13.00 uur
Dit verhaal is al bijna een jaar oud, zo blijkt. Onze nederige excuses hiervoor, maar om het goed te maken een klein extraatje: "Ik was een dronken gek", aldus Taylor in een interview in mei, waarin hij zegt zich het voorval nauwelijks meer te herinneren. Hij zat uiteindelijk bijna twee maanden in de cel.