NFL: Packers strijden in de sneeuw tegen Panthers

In de NFL hebben de Green Bay Packers een pittig duel achter de rug. De ploeg ontving de Carolina Panthers op het eigen Lambeau Field, waar het in het vierde kwart ook nog eens flink begon te sneeuwen.

De Panthers kwamen in het eerste kwart op voorsprong, nadat quarterback Kyle Allen met een korte pass Curtis Samuel bereikte voor een touchdown. Dankzij een 5-yard run van Aaron Jones kwamen de Packers weer terug, waarna Joey Slye vanaf 50 yards de Panthers weer op voorsprong trapte.

Dankzij een volgende korte run van Jones kwamen de Packers langszij (14-10) en diezelfde Jones tekende vroeg in het derde kwart voor nóg een touchdown: 21-10. Mason Crosby trapte vanaf 47 yards raak voor 24-10, maar in het vierde kwart openden de Panthers een slotoffensief.

Al snel rende Christian McCaffrey een touchdown binnen, waarna de 2-point conversion faalde. In de laatste minuten wist de defense van de thuisploeg in de steeds heviger wordende sneeuwval stand te houden en de 24-16 zege over de lijn te trekken.

De San Francisco 49ers spelen maandag thuis tegen de Seattle Seahawks en proberen daarbij hun ongeslagen record (8-0) van dit seizoen in stand te houden.

Uitslagen NFL zondag
Chicago Bears - Detroit Lions 20-13
Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens 13-49
Cleveland Browns - Buffalo Bills 19-16
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs 35-32
New Orleans Saints - Atlanta Falcons 9-26
New York Jets - New York Giants 34-27
Tampa Bay Buccaneers - Arizona Cardinals 30-27
Indianapolis Colts - Miami Dolphins 12-16
Green Bay Packers - Carolina Panthers 24-16
Pittsburgh Steelers - Los Angeles Rams 17-12
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings 24-28

Green Bay Packers - Carolina Panthers (Bron: YouTube)