FOK! Wat een weer: kouder

Vanochtend is het in het zuidoosten nog bewolkt en regenachtig, elders zijn er ook opklaringen en is het overwegend droog. In de middag is het overal wisselend bewolkt en meest droog. In de avond kan er op de Wadden een bui voorkomen. De middagtemperatuur ligt rond de 12°C. De west- tot noordwestenwind is matig, aan zee vrij krachtig en in het Waddengebied krachtig.

Komende nacht zijn er met name in het noorden wolkenvelden en daar komen ook enkele buien voor. Verder naar het zuiden zijn er bredere opklaringen en blijft het droog. In het zuiden kan een enkele mistbank ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 3°C plaatselijk landinwaarts tot 8°C in de kustgebieden. Landinwaarts staat een zwakke wind uit zuidwestelijke richting, in de kustgebieden is de wind west tot noordwest en matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig tot krachtig.

Maandag overdag is er af en toe zon en komen er met name in het noorden en midden van het land enkele buien voor. In de loop van de avond wordt het vrijwel overal droog. De middagtemperatuur ligt rond 12°C en er staat een zwakke tot matige wind uit richtingen tussen west en noord. In het Waddengebied is de wind af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)


Meer weer op FOK!

Kroezel moest er ver voor reizen, maar ze heeft de zon gevonden. Hij is in Villasbuenas de Gata (Extremadura, Spanje)
Kroezel moest er ver voor reizen, maar ze heeft de zon gevonden. Hij is in Villasbuenas de Gata (Extremadura, Spanje)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.