Verstappen kijkt uit naar GP van Mexico

Komend weekend staat de Grand Prix van Mexico op een programma, een race waar Max Verstappen goede herinneringen aan heeft. De Red Bull-coureur wist de afgelopen twee jaar te winnen en kijkt daarom uit naar wedstrijd in Mexico-Stad.

"Ik kijk ernaar uit om naar Mexico te gaan, want de laatste twee jaren waren erg speciaal met twee keer een zege. De Mexicaanse Grand Prix is een geweldig evenement en de fans zijn er erg gepassioneerd over Formule 1. De bevolking is erg vriendelijk en ze zijn relaxed, wat ik waardeer, plus de keuken is er erg goed. Er komt enorm veel publiek naar de race en de sfeer op het circuit, met de mariachi bands, DJ’s op het podium en al het andere dat georganiseerd wordt, is erg gaaf", zo vertelt de Nederlander op Verstappen.nl.

"Ik geniet ervan om er te rijden, omdat het circuit erg anders is. Het ligt op grote hoogte waardoor er weinig grip is. De bochten zijn ook erg technisch, dus je moet goed je beste doen om ervoor te zorgen daar het beste uit te halen. Normaal gesproken is het een goede baan voor ons. Ik verwacht dat het dit jaar wat moeilijker gaat worden, vanwege de snelheid van Ferrari, maar ik denk dat we een erg goede race kunnen hebben", aldus Verstappen vooruitblikkend uit de wedstrijd.

Verstappen kijkt uit naar GP van Mexico (Pro Shots / Action Images)
Verstappen kijkt uit naar GP van Mexico (Pro Shots / Action Images)