Vrouwen met geweld beroofd, daders gezocht

In de nacht van zaterdag op zondag 29 september werden twee vrouwen van 21 en 27 jaar uit Eindhoven beroofd van hun scooter en fiets. Dit gebeurde rond 02.15 uur ter hoogte van het fietstunneltje aan de Peter Zuidlaan in Veldhoven.

Onder bedreiging van een mes en een taser werden zij gedwongen alles af te geven wat zij bij zich hadden. Ook hun scooter en fiets moesten ze afgeven. Een van de vrouwen liep verwondingen op in haar zij nadat ze werd gestoken met het mes. De verwondingen vielen gelukkig mee, maar moesten wel behandeld worden in het ziekenhuis. Na behandeling mocht zij het ziekenhuis weer verlaten.

De twee daders vluchtten met de scooter en fiets richting de Blaarthemseweg. Zowel de scooter als de fiets werden een paar uur later in de omgeving aangetroffen.

Van een van de daders is er een signalement. Het gaat om een licht getinte man met zwart haar en donkere ogen. Hij droeg een blauwe/ groene zakdoek voor de mond. Hij is 1.70m lang en normaal/ slank van postuur. Hij droeg een donkere broek, donkere trui zonder opdruk, zwart gebreide handschoenen en sprak Nederlands met straattaal. Ook de tweede dader sprak met straattaal.

De poliie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.