Recherche onderzoekt schietincident bij horecagelegenheid

In de nacht van donderdag op vrijdag vond er bij een horecagelegenheid aan de Van der Hagenstraat in Zoetermeer een schietincident plaats. Niemand raakte daarbij gewond. De districtsrecherche is een uitgebreid onderzoek gestart.

Rond 02:50 uur zagen beveiligers dat er een kleine lichtgekleurde auto met een donker dak stopte bij de horecagelegenheid. Er stapte een man uit het voertuig die vervolgens meerdere schoten loste. Daarna stapte de man weer in de auto en reed met hoge snelheid weg. De beveiligers van de horecagelegenheid belden direct 112. Er kwamen direct meerdere politie-eenheden ter plaatse. Er werd een plaats delict ingericht en er is een uitgebreid onderzoek gestart. Er zijn meerdere kogelinslagen en -hulzen aangetroffen.

De horecagelegenheid waarbij geschoten werd was gesloten op het moment van het incident. Een andere nabij gelegen horecagelegenheid was nog wel geopend. Niemand van de aanwezigen raakte gewond. De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844, of via 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.