Jongen (17) uit wraak seksueel mishandeld met banaan en komkommer

Een 17-jarige Schiedamse jongen zou zijn nu 17-jarige (ex-)vriendin op seksuele wijze vernederd hebben, waardoor ze volledig is ingestort. Dat is hem duur komen te staan: de familie van het meisje nam hem te grazen met een banaan en een komkommer.

Het stel was van Kaapverdiaanse (jongen) en Hindoestaanse (meisje) komaf en de relatie lag nogal gevoelig. Volgens advocaat Hajé Weisfelt, advocaat van de moeder van het meisje, werd de vriendin gefilmd terwijl ze seks hadden en werd ze op diverse manieren vernederd door de jongen, met als dreigement dat filmpjes online gezet zouden worden.

De familie van het inmiddels suïcidale meisje kwam de filmpjes op haar telefoon tegen en ging er op uit: de moeder ging samen met haar vriend, haar broer en een neef naar het huis van de jongen, waar ze hem dwongen alles video's te verwijderen, wat ze twee dagen later nog eens kwamen controleren.

Het gezelschap duwde de jongen in een auto, bracht hem naar een kelderbox in Schiedam en begon volgens het OM aan een wraakexpeditie. Hij werd mishandeld, moest zich uitkleden en werd onder dreiging met een taser gedwongen seksuele handelingen te verrichten...met een banaan en een komkommer.

In december wordt een rechtszaak over dit alles voortgezet. Een foto ter illustratie vinden we in het bronartikel.