Hurry-Up en Tongeren samen aan kop in BENE-League

Hurry-Up heeft ook de tweede wedstrijd in de BENE-League gewonnen. De handballers uit Zwartemeer in Drenthe versloegen HC AtomiX met 26-27.

De bezoekers uit Zwartemeer namen een ruime voorsprong in de eerste dertig minuten. Bij een stand van 9-16 gingen de ploegen de rust in. Na de pauze ging Hurry-Up verder met scoren. Bij een voorsprong van negen punten kantelde de wedstrijd en kwam AtomiX uit het Belgische Haacht helemaal terug in de wedstrijd. Bij een gelijke stand van 26-26 scoorde René Jaspers via een strafworp en ging de zege naar Hurry-Up.

Door de winst is Hurry-Up samen met Handbal Tongeren na twee speelronden koploper in de BENE-League, al moet worden opgemerkt dat OCI-LIONS, HC Visé BM en Achilles Bocholt op gelijke hoogte kunnen komen bij winst in hun tweede wedstrijd.