FOK! Wat een weer: nazomer

Het is overwegend bewolkt en er kan lokaal lichte regen of een lichte regenbui voorkomen. Vanmiddag breekt vanuit het westen de zon op steeds meer plaatsen door en wordt het droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 22°C vlak aan zee tot lokaal nog 26°C in het zuidoosten van het land en daarmee is de hitte van de afgelopen dagen verdwenen. De zuidwestelijke wind is matig.

In de nacht naar vrijdag zijn er opklaringen en blijft het droog. Lokaal kan een mistbank ontstaan. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 12 graden en de zwakke wind is meest zuidelijk.

Vrijdag overdag is er veel zon al drijft er wel van tijd tot tijd sluierbewolking over. Het blijft droog en in de middag loopt de temperatuur uiteen van 22°C vlak aan zee tot lokaal 26°C in het oosten van het land. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Mecklenburg (Foto: bazbo)
De Golf van Mecklenburg. (Foto: bazbo)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.