20-jarige man weet aan gewapende beroving te ontsnappen

Op zondag 11 augustus hebben drie mannen omstreeks 04.30 uur geprobeerd om een 20-jarige man uit Roosendaal in een brandgang bij de Toussaintlaan in Roosendaal te beroven. Hierbij is gedreigd met een mes.

Het slachtoffer loopt die nacht vanuit het centrum richting zijn woning. Als hij door een brandgang bij de Toussaintlaan loopt wordt hij van achteren rond zijn nek vastgepakt. Vervolgens wordt er een mes tegen hem aangedrukt en zijn portemonnee opgeëist. Er valt echter niets te halen. Het slachtoffer weet uit de houdgreep te komen en zet het op een lopen. Zijn belagers rennen eveneens weg via de Toussaintlaan richting de Rodenbachlaan. Een politiehond is ingezet maar dit heeft niet geleid tot een aanhouding.

Bij dit voorval zijn drie donker geklede mannen/jongens betrokken. Zij hebben een mondkapje voor met een kaakskelet. Behalve dat zij goed Nederlands spreken is niet meer bekend over hun signalement. Getuigen of mensen met meer informatie worden verzocht om contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.