Asomobilist drukt vrouw van de weg en mishandelt haar

Donderdagmiddag is op de Nieuwstraat  in Goes een 18-jarige vrouw aangereden door een automobilist. De bestuurder is doorgereden. De vrouw heeft aangifte gedaan.

De vrouw fietst rond 17.10 uur in de Nieuwstraat richting de Beestenmarkt. Op een gegeven moment probeert een automobilist haar van achteren in te halen. Omdat deze manoeuvre niet goed lukt vanwege de geringe breedte van de weg, gaat de vrouw harder fietsen om sneller de straat uit te zijn. Hierop kan de bestuurder niet wachten en passeert haar links via de stoep, waarbij de vrouw door de zwenkingen van de bestuurder tegen een geparkeerde auto gedrukt wordt en valt. Zij raakt daarbij gewond.

Identiteit bekend
Vervolgens mondt de situatie uit in een verkeersruzie: de bestuurder stapt uit en mishandelt de vrouw. Daarna rijdt hij met hoge snelheid weg richting de Beestenmarkt. Een getuige van het incident rent nog achter de auto aan, maar dit heeft geen effect op het gedrag van de bestuurder. De identiteit van de verdachte is inmiddels bekend en hij is uitgenodigd om voor verhoor naar het bureau te komen.

Ondanks dat de identiteit van de man al bekend is, is de politie nog wel op zoek naar getuigen. Zij kunnen zich melden via 0900-8844, 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem of via WhatsApp.