Ook UFC-vechter Bahadurzada weer octagon in

Wéér mag een Nederlandse UFC-vechter zich klaarmaken voor een MMA-gevecht. Nadat de UFC aankondigde dat zowel Alistair Overeem als Stefan Struve gepland staan om op 7 december in Washington te vechten, brengt de UFC vrijdag het bericht dat een derde Nederlander in de UFC een tijd, locatie en tegenstander heeft. 

Kopenhagen, Royal Arena, 28 september. Tegenstander wordt de 22-jarige Ismail Naurdiev uit Oostenrijk. Voor Naurdiev wordt het zijn derde gevecht in 2019, Bahadurzada probeert, na drie achtereenvolgende overwinningen, terug te komen van een verrassend verlies tegen Curtis Mellander in december 2018. Een blessure weerhield hem ervan in april te vechten.

Lees ook: MMA-vechter Struve in december terug in octagon

De in Afghanistan geboren Bahadurzada heeft vier van zijn zeven UFC-gevechten gewonnen en het gevecht tegen de stugge, in Tsjetsjenië geboren, Naurdiev kan een bruut staand gevecht worden.

Hoofdpartij van UFC on ESPN+ 18 wordt het gevecht tussen middengewichtvechters Jack Hermansson en Jared Cannonier. Andere aansprekende namen zijn Gunnar Nelson, Lando Vannata, Ovince Saint Preux en Khalil Rountree Jr.

Lees ook: Ook MMA-ster Overeem in actie in december

Meepraten over de UFC en MMA in het algemeen?! Bezoek het FOK! MMA-forum hier.


Ismael Naurdiev (Bron: YouTube)