Politie zoekt getuigen van vechtpartij rond en in supermarkt

De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij die plaatsvond op donderdagavond in en rond een supermarkt aan het Burgemeester van Stamplein in Hoofddorp. De politie is met name op zoek naar filmpjes die door omstanders zijn gemaakt. 

Omstreeks 19:45 uur kreeg de politie melding van een vechtpartij voor de supermarkt. Ter plaatse bleken in ieder geval drie personen buiten ruzie kregen en vervolgens de supermarkt in gerend zijn. Hier kwam het tot een handgemeen waarbij onder anderen met flessen geslagen werd. Bezoekers en personeel van de winkel raakten ook betrokken bij de vechtpartij.

De gewaarschuwde politie kon drie personen aanhouden. Het gaat om twee mannen van 26 en 36 jaar oud, beiden met onbekende woonplaats en een 24-jarige Amsterdammer. Een van de verdachten en een 22-jarige vrouw uit Rijsenhout raakten gewond. Zij werden voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht.

De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. Filmpjes kunnen via het formulier op de website worden geupload.