MLB: Gregorius en Schoop helpen hun ploeg met homeruns aan zege

Didi Gregorius en Jonathan Schoop hebben via één homerun hun ploeg geholpen aan een zege. Gregorius won met zijn team New York Yankees van de Boston Red Sox, terwijl Schoop met zijn zijn Minnesota Twins won van de Chicago White Sox.

In de drie wedstrijden van vier game-serie tussen de Boston Red Sox en de New York Yankees hadden de Red Sox flink uitgehaald tegen de Yankees, maar in de vierde wedstrijd hadden de Yankees de overhand en dat was mede te danken aan Gregorius. De Nederlandse kortestop van de Yankees sloeg in de vierde inning de bal in de tribunes en dat was goed voor 2-run homerun. Uiteindelijk wonnen de Yankees met 9-6. Ook bij de Boston Red Sox kwam er met Xander Bogaerts één Nederlander in actie. De kortestop van de Boston Red Sox kende persoonlijk een goede avond met drie honkslagen uit vijf slagbeurten, maar kon geen punten binnenslaan, maar was zelf wel goed voor twee runs.

Ook Schoop was goed voor één homerun. De tweede honkman van de Minnesota Twins zorgde in de vijfde inning voor zijn zestiende homerun van het seizoen. Uiteindelijk wonnen de Twins ruim van de Chicago White Sox: 11-1

Uitslagen MLB zondag:

Philadelphia Phillies - Atlanta Braves 9-4
Toronto Blue Jays - Tampa Bay Rays 9-10
Cincinnati Reds - Colorado Rockies 3-2
New York Mets - Pittsburgh Pirates 8-7
Miami Marlins - Arizona Diamondbacks 5-1
Washington Nationals - Los Angeles Dodgers 11-4
Chicago White Sox - Minnesota Twins 1-11
Milwaukee Brewers - Chicago Cubs 4-11
Kansas City Royals - Cleveland Indians 9-6
St. Louis Cardinals - Houston Astros 2-6
Los Angeles Angels - Baltimore Orioles 5-4
Oakland Athletics - Texas Rangers 6-5
San Diego Padres - San Francisco Giants 6-7
Seatlle Mariniers - Detroit Tigers 3-2 (tien innings)
Boston Red Sox - New York Yankees 6-9