De nieuwste hype in pedoland: de kinderseksrobot

En opnieuw, net als je denkt dat het niet gekker kan, duikt er weer een WTF-bericht op. Dit keer gaat het weer om zieke pedofielen: regelmatig ziet de douane in Nederland bestellingen langskomen die jawel, een pedopop of te wel een levensechte kinderseksrobot, bevatten. 

Lees ook: Petitie tegen #PedoPride op Pride Amsterdam

Dat meldt Brandpunt+. De douane ontdekte een dergelijke robot voor het eerst in 2016. Sindsdien zijn er zo'n tien bestellingen per jaar waargenomen, maar omdat niet alle bestellingen gecontroleerd worden, zou het wel eens om een topje van de ijsberg kunnen gaan. 

Het gaat om robots die levensecht zijn nagemaakt, tot op het detail anatomisch correct en gemaakt van siliconenplastic die het gevoel van de menselijke huid moet nabootsen. Sommige kunnen niets, en zijn alleen een natuurgetrouwe weergave, andere pedopoppen kunnen praten of bewegen. 

De prijzen waartegen de pedopoppen worden verhandeld variëren van 300 tot 3.000 euro. Veelal zijn ze te vinden op het darkweb, maar volgens Brandpunt+ is het ook niet moeilijk om er gewoon een op Alibaba te vinden met de juiste smerige zoektermen, zoals loli robot

In Nederland is het niet verboden om een dergelijke robot te bezitten, daarom laat de douane de bestellingen gewoon door.  In andere landen wordt wel handhavend opgetreden tegen de pedopoppen. Zo werden er in 2017 in Groot-Brittanië 24 mannen gearresteerd nadat hun pedopop bij de grens was gevonden.