Man knipt piemel van vrouw's minnaar af en slaat ermee op de vlucht

Zo op deze woensdagavond even een wijze les voor de mannen op FOK!, gewoon omdat het bijzonder handig is om te weten: duik nooit het bed in met de vrouw van ene Alex Bonilla. Al is ze een absolute seksgodin, doe het niet. Echt niet.

Vrouwlief is namelijk vreemdgegaan en in mei werd ze met haar minnaar in bed betrapt door haar man, de eerdergenoemde Alex. Hoe die ontmoeting precies is verlopen weten we niet, ongetwijfeld ging het niet al te vriendelijk, maar een van de gevolgen weten we nu wel.

Afgelopen weekeinde is Alex op bezoek gegaan bij de minnaar van zijn vrouw, en hij kwam niet voor een biertje. De man werd door Alex vastgebonden en toegetakeld, waarna de bedrogen echtgenoot een schaar in de jongeheer van het slachtoffer zette en deze eraf knipte.

Bonilla sloeg vervolgens op de vlucht, met piemel en al. Een paar uur later werd hij opgepakt, maar het is niet duidelijk of de afgeknipte jongeheer ook werd gevonden. Mocht het na dit verhaal overigens nog niet duidelijk zijn: een en ander gebeurde in Florida, want daar gebeuren rare dingen altijd.

Nogmaals: blijf van de vrouw van Alex Bonilla af. Mocht je de waarschuwing in de wind slaan, dan zijn wij uiteraard benieuwd naar je avonturen.