[esports] Shanghai Dragons winnen Stage 3 in Overwatch League

Het was een wonderlijke dag voor de Shanghai Dragons. In het eerste seizoen van de Overwatch League wist het team met een beschamende score van 0-40 geen enkele wedstrijd te winnen. Voor het tweede seizoen werden er nieuwe spelers en coaching staff aangetrokken en dat resulteert in succes.

Vannacht heeft het team namelijk de Stage 3 play-offs van de Overwatch League gewonnen en niet zomaar. De Dragons waren als achtste geplaatst voor de Stage 3 play-offs en wisten te winnen van New York Excelsior (nummer drie in de competitie), de Vancouver Titans (nummer één in de competitie en winnaars van de Stage 1 play-offs) en San Francisco Shock (nummer twee in de competitie en winnaars van de Stage 2 play-offs).

In een spannende wedstrijd, die doorging tot de allerlaatste map, wisten de Shanghai Dragons aan het langste eind te trekken en wonnen met een score van 4 tegen 3 van de San Francisco Shock. Met nog één Stage te gaan in het reguliere seizoen behoudt het team, dat momenteel achtste staat, ook nog volop zicht op een plek in de Grand Finals. Hiervoor moeten ze tijdens Stage 4 wel hun vorm behouden. Stage 4 begint volgende week vrijdag.

Overwatch League