Man duwt vrouw van garage na twee weken huwelijk

Een 30-jarige man uit Illinois is afgelopen zondag opgepakt nadat zijn 27-jarige vrouw van een parkeergarage in St. Louis was 'gevallen'. De vrouw overleefde de val niet. Bradley Jenkins en Allissa Martin waren net twee weken geleden in Las Vegas getrouwd. 

Toegesnelde agenten vonden het roerloze lichaam van de vrouw, terwijl Jenkins over haar gebogen zat. Hij maakte een geagiteerde indruk en leek dronken te zijn volgens de rechtbankstukken. Volgens Jenkins waren ze met collega's naar een honkbalwedstrijd geweest voordat ze ruzie kregen. Hij zou volgens eigen zeggen zijn vrouw met geen vinger hebben aangeraakt. 

De mobiele telefoon van zijn vrouw, die op de zevende etage van de garage werd gevonden, sprak zijn verklaring echter tegen. De vrouw had namelijk hun ruzie gefilmd. Op de video is te zien en horen hoe Martin haar man toeschreeuwt dat hij moest stoppen haar in haar gezicht te slaan. Vervolgens valt de telefoon op de grond en even later was er een schreeuw gevolgd door een doffe klap te horen van een lichaam dat op de grond valt. Dat was voor de politie voldoende reden om Jenkins op te pakken. De borgsom is vastgesteld op 100.000 dollar.