Man slaat vrouw en jongen met hamer op hoofd

De politie heeft vrijdagavond een 44-jarige man uit Kruiningen in zijn woning aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van twee kinderen en bedreiging en mishandeling van een vrouw uit Steenbergen.

Omstreeks 20.20 uur kreeg de meldkamer informatie binnen dat een man op de Zuidwal in Steenbergen een 32-jarige vrouw uit Steenbergen en haar 9-jarige zoon met een hamer op hun hoofd geslagen zou hebben. Ook zou hij haar 3-jarige zoon geschopt hebben. Daarnaast bedreigde hij de vrouw met een mes.

Enkele mensen waren getuige van het incident en grepen in door de man vast te pakken en de politie te bellen. De man wist echter los te komen, rende naar zijn auto en reed  snel weg. Intussen was de identiteit van de in Kruiningen woonachtige agressor achterhaald en kon hij later in zijn woning worden aangehouden

De vrouw en haar kinderen zijn in een huisartsenpost nagekeken. De reden van dit gewelddadig incident is vooralsnog onduidelijk. De vrouw verklaarde de man niet te kennen. De verdachte werd overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar werd hij vandaag gehoord. De vrouw heeft aangifte gedaan van poging doodslag.