'Ik eet kont'-sticker leidt tot arrestatie

De 23-jarige Dillon Shane Webb is een snoeiharde crimineel. Gelukkig is de man uit Florida opgepakt en zijn de Verenigde Staten weer veilig. Meneer had een sticker op zijn auto met daarop de tekst 'I eat ass', de psychopaat.

Een agent maande Webb op de snelweg tot stoppen en vertelde hem dat de sticker in zou gaan tegen een wet in Florida, die gaat over het bezit en de verspreiding van obsceen materiaal. De dappere wetshandhaver voelde Webb en zijn passagier stevig aan de tand, waarna Webb aangaf dat het 'slechts woorden' waren, iets waar Oom Agent natuurlijk niet zomaar in zou trappen.

Hij vroeg de levensgevaarlijke gek hoe ouders van een klein kind de betekenis van de woorden uit zouden moeten leggen, maar Webb kwam met een volkomen onredelijk antwoord: "Dat is aan de ouders." De agent overhandigde hem een bevel om later in de maand voor de rechter te verschijnen en nam nog een foto van de moordlustige sticker, als bewijs en zeker niet ter lering ende vermaeck.

De agent vroeg Webb vervolgens nog om één letter van het woord 'ass' af te halen, zodat het niet meer obsceen was. Dat wilde Webb niet, hij dacht namelijk rechten te hebben, waarna hij alsnog werd gearresteerd en aangeklaagd met 'obsceen schrift op een voertuig' en het zich geweldloos verzetten tegen een arrestatie.

'Murica.