Inbreker loopt tegen de lamp na transactie met gestolen pinpas

Zaterdagavond is een 42-jarige man uit Bergen op Zoom aan de Rooseveltlaan in dezelfde stad aangehouden, nadat hij twee maal geprobeerd heeft om met een gestolen pinpas te betalen bij een tankstation.

De man loopt tegen de lamp als hij voor de tweede maal bij hetzelfde tankstation probeert te pinnen met een gestolen pinpas. De eerste keer lukt het hem om 25 euro te pinnen. Omdat de pas als gestolen is opgegeven, wordt deze transactie opgemerkt. Agenten gaan vervolgens naar het tankstation om camerabeelden op te vragen.

Buit na inbraak
Tot grote verbazing van de medewerker van het tankstation probeert de verdachte anderhalf uur later opnieuw te pinnen met de gestolen pas. Ditmaal wacht hem een verrassing. De deuren worden op slot gedaan en met behulp van enkele klanten sluit de medewerker hem op in het toilet. Daarna komen agenten hem ophalen. Vermoedelijk heeft de verdachte zaterdagavond ook nog mobiele telefoons, portemonnees, geld en andere goederen gestolen tijdens een inbraak in een theater aan de Grote Markt. De man is voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex en zit nog vast.