Jonge vrouw slachtoffer gewelddadige straatroof

Een 20-jarige Tilburgse is donderdagnacht 11 april rond 01:40 uur op de Korvelseweg in Tilburg op geweldadige wijze beroofd. De vrouw werd bedreigd met een vuurwapen en de dader ging er met haar fiets, en het geld dat ze op zak had, vandoor.

De vrouw zou door de man aan haar haren gepakt zijn en de bossen ingesleurd in de richting van het Fokkerpad. Daar vroeg hij haar om geld en bedreigde haar ondertussen met een vuurwapen. Vervolgens ging hij er op de fiets van het slachtoffer vandoor.

Het slachtoffer belde de politie die snel ter plaatse was. De dader is echter niet aangetroffen. Wel zijn er onderdelen van een mogelijk vuurwapen veiliggesteld. Er wordt verder onderzoek naar de zaak gedaan. Van de dader is een signalement bekend.

Het zou gaan om een blanke, dikke man, 1.75 meter lang, ongeveer 60 jaar oud. Hij had kort, grijs stekeltjeshaar en een witte stoppelbaard. Hij droeg een donkergrijze/ zwarte gewatteerde jas en was te voet. Hij ging er vandoor op de fiets van het slachtoffer. Het gaat om een omafiets, goud van kleur, met bruin zadel en voorzien van een kettingslot.

De politie verzoekt getuigen contact op te nemen via 0900-8844. Voor Meld Misdaad Anoniem kan 0800-7000 gebeld worden.