FOK! Wat een weer: zonnig en droog

Vandaag is het zonnig en blijft het droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het Waddengebied tot plaatselijk 16°C in Limburg. De wind draait naar het oost- tot zuidoosten, is matig boven land en aanvankelijk nog vrij krachtig aan zee en boven het IJsselmeer.

Vannacht zijn er aanvankelijk brede opklaringen. In de loop van de nacht raakt het in de zuidwestelijke helft van het land echter grotendeels bewolkt. Het blijft nog wel droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 3°C in het noordoosten en 7°C in het zuidwesten. De wind is matig en draait naar het zuidoosten.

Morgen overdag breidt de bewolking zich over het gehele land uit en gaat het in de loop van de ochtend van het zuidwesten uit af en toe regenen. In de middag klaart het vooral in het zuiden soms op, maar ontwikkelen zich wel enkele buien die vooral in het oosten gepaard kunnen gaan met hagel, onweer en windstoten. De maximumtemperatuur ligt rond 11°C in het Waddengebied en rond 16°C in het zuiden en oosten. De wind is matig en draait in de middag naar het zuidwesten. (Bron: KNMI)

Dit schip heeft de Franse geheime dienst nog niet onder handen genomen... (Foto: FOK!)
Dit schip heeft de Franse geheime dienst nog niet onder handen genomen... (Foto: FOK!)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.