Dronken Duitse verzint moord om auto weg te laten slepen

Wat doe je als je dronken bent, auto wil gaan rijden maar je garage geblokkeerd wordt door een geparkeerde auto? Precies: je belt het alarmnummer en vertelt doodleuk dat iemand je man vermoord heeft. Dat vond een 44-jarige vrouw in Duitsland in ieder geval wel een goed idee. 

Een woordvoerder van de politie laat weten dat de dronken deerne verwachtte dat de politie sneller ter plekke zou zijn als ze zou melden dat er een moord gepleegd was. Op zich geen rare gedachtegang, want de politie was, tezamen met een arts, zeer snel op de plaats delict. 

In plaats van een lijk, troffen ze de dronken Duitse aan, die eiste dat de auto voor haar garagedeur zou worden weggesleept. Omdat ze vastberaden was om in de auto te stappen zodra de auto was weggesleept, nam de politie haar autosleutels in beslag. 

Verder kan de Duitse de rekening voor de inzet van de hulpdiensten op de mat verwachten, heeft ze een aantekening op haar rijbewijs en heeft ze een aanklacht wegens misbruik van het alarmnummer aan haar panty hangen. Wat het verhaal niet vertelt is of de vrouw überhaupt getrouwd is, en zo ja, waar manlief dan was ...

Dronken Duitse verzint moord om auto weg te laten slepen (Foto ter illustratie: Pixabay)
Dronken Duitse verzint moord om auto weg te laten slepen (Foto ter illustratie: Pixabay)