Gewonde man opgepakt na schietpartij Wapenstraat

Woensdagmiddag, om ongeveer 16.30 uur, is in de Wapenstraat in Rotterdam door een aantal mannen op elkaar geschoten. Eén van hen raakte gewond en werd aangehouden. Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog niet helemaal duidelijk, maar dat er op elkaar is geschoten is wel zeker. In de Wapenstraat zijn enkele hulzen gevonden. De politie zoekt getuigen.

Nadat de agenten aankwamen werd een 29-jarige Rotterdammer aangetroffen in de Maliestraat, een zijstraat van de Slaghekstraat. Hij lag op de grond tussen geparkeerde auto’s en bleek gewond aan zijn been. De man is overgebracht naar een ziekenhuis waar hij later die dag werd aangehouden. Na onderzoek door agenten in de directe omgeving is in de Maliestraat een vuurwapen in een container aangetroffen. Hier wordt onderzoek naar verricht.

Een uitgebreid onderzoek in de omgeving werd ingesteld, de andere verdachten zijn niet gevonden. De politie zou graag in contact komen met getuigen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844 od 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.