Lerares neukt leerling, lerares betrapt met leerling en lerares pijpt leerlingen

Tijdens het rondbladeren op BustedLocals.com kom je nog wel eens wat tegen, van allerlei lokale onzin tot, nou ja, andere lokale onzin. Dit keer stonden er een paar berichten in het rijtje die schreeuwden om de herinnering aan ons aller Djeez weer even op te frissen.

Als eerste is daar Amy Hamilton, 40 jaren jong en biologielerares in Kentucky. Dat nam ze iets te serieus, waardoor ze een minderjarige scholier overhaalde om haar minstens net zo serieus te nemen. De jongen werd met alcohol naar haar huis over de grens met Indiana gelokt, waar mevrouw haar illegale zin kreeg.

Vervolgens trekken we naar Oregon, waar we ene Andrea Nicole Baber vinden. Zij gaf les op een christelijke school in Springfield, tot ze in december 2017 gearresteerd werd: ze had geruime tijd een seksuele relatie onderhouden met een destijds 15-jarige jongen, die ze voorzag van drugs en alcohol. Dit lekkere type werd uiteindelijk door haar man betrapt toen ze met de tiener in bed lag, terwijl zijn vader na een anoniem mailtje - inclusief foto's - al naar de politie was gestapt.

De laatste vermeende viespeuk is de 33-jarige Samantha Marsh uit Crisfield in Maryland. Zij was de schooldokter op een middelbare school en zou zeker vier jongens het hof gemaakt hebben. Dat ging meestal ongeveer zo: via Snapchat of Facebook benaderde ze de jongens, waarna Marsh hen in haar bestelbusje een pijpbeurt bezorgde. Dat heeft ze over drie jongens toegegeven, een vierde zegt dat de twee nog een stap verder zijn gegaan.