Biker zoekt babe

Na Boer zoekt Vrouw en Trucker zoekt Vlam komt MOTORbeurs Utrecht met Biker zoekt Babe. In samenwerking met datingplatform Bikersingles organiseert het motorevent op Valentijnsdag, wat ook de openingsdag is van de beurs, speeddates voor iedereen die vrijgezel is én liefde heeft voor motoren. MOTORbeurs Utrecht vindt plaats van donderdag 14 tot en met zondag 17 februari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de vonk vaker overslaat als de date wordt gecombineerd met een avontuurlijke activiteit. De adrenaline blijkt een enorme boost te geven als het op “vonken” aankomt. MOTORbeurs Utrecht heeft daarvoor alles al in huis en is daarmee de perfecte plek voor een eerste date. Tijdens de eerste kennismaking bevinden de (nog) vrijgezellen zich immers tussen snelle motoren, gave activiteiten en spetterende shows. Daarnaast zijn er in studentenstad Utrecht meer vrouwen dan mannen (73 mannen op elke 100 vrouwen in de leeftijd 20 t/m 25 jaar), terwijl de bezoekers van MOTORbeurs Utrecht juist voor het overgrote deel uit mannen bestaat. Het moge duidelijk zijn dat deze donderdag alles in zich heeft om de perfecte partner te vinden.

Hartjes
Om kenbaar te maken dat bezoekers vrijgezel zijn en openstaan om aangesproken te worden, krijgen ze bij de ingang een hartjeslampje opgespeld door de Cupido-Crew. Hiermee kan op een laagdrempelige manier contact met elkaar worden gezocht.

Daarnaast staat het MOTORbeurs Utrecht Café deze dag volledig in het teken van de liefde waar Bikersingles speeddates organiseert. In korte gesprekken van vier minuten leren single motorliefhebbers elkaar kennen. In totaal ontmoeten de vrijgezellen per ronde zo’n tien andere singles. Er wordt gewerkt met verschillende leeftijdscategorieën en sekse. Aanmelden kan hier.

Girls Night Out
Mocht het ondanks dit alles toch niet lukken in de liefde, of is de klik er wel én willen vrouwelijke bezoekers zich na afloop nog oriënteren op de beurs; er is op donderdagavond een speciale Girls Night Out georganiseerd door MotorMeiden.tv waar vrouwen zich in de watten kunnen laten leggen door een visagist en stylist om vervolgens een professionele foto te laten maken op een gloednieuwe motor. Daarnaast is er een programma in het MOTORbeurs Utrecht Theater speciaal gericht op dames.

Biker zoekt babe (Foto: MOTORbeurs)
Biker zoekt babe (Foto: MOTORbeurs)