Slachtoffer uitgebrande caravan was de bewoner

Afgelopen donderdag rukte de brandweer uit voor een brand in een stacaravan aan de Peschweg in Meerlo. Na het blussen van de brand ontdekten brandweerlieden een stoffelijk overschot. Hierop werd de politie ingeschakeld die een onderzoek is gestart naar de identiteit van het slachtoffer en de toedracht van de brand. 

Lees ook: Persoon overleden bij brand in caravan

Uit DNA-onderzoek is gebleken dat het om de bewoner van de caravan ging. De politie heeft de nabestaanden inmiddels geïnformeerd. Het onderzoek naar de toedracht van de brand loopt nog. De politie heeft, naast een buurtonderzoek, experts op het gebied van branden betrokken in het onderzoek.

Een woordvoerder van de politie: "De oorzaak van de brand achterhalen is een complex en zorgvuldig proces dat daarom vanzelfsprekend ook de nodige tijd kost om de zorgvuldigheid te waarborgen. In het onderzoek naar de oorzaak houdt de recherche rekening met alle scenario’s." Eventuele getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben wordt verzcoht om contact op te nemen met de recherche via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.