Sjaak Swart: "Er geen klik is tussen Ten Hag en de spelers"

De oorwassing van Ajax zondagmiddag heeft Sjaak Swart een zware middag bezorgd. "Ik ben gek geworden voor mijn tv", zo vertelde Mister Ajax aan de Telegraaf. Ook uitte de oud-aanvaller een aantal punten van kritiek op de huidige nummer twee van de Eredivisie.

"Je ziet aan alles dat er geen klik is tussen Ten Hag en de spelers, zeker nu. Dat hoor je ook, maar vind ik raar, omdat hij al een jaar trainer is. Erik moet nu echt heel snel het vertrouwen gaan winnen", aldus Swart.

Ook heeft Mister Ajax op de keuze voor de Verenigde Staten voor het trainingskamp in de winterstop. "Ajax was in vorm, had gewoon lekker een paar dagen vrij moeten krijgen met de Kerst en het goede gevoel moeten vasthouden. Nu kwamen ze doodvermoeid terug uit Amerika." Zo lezen we in op Telegraaf.nl.

Tenslotte vond Swart ook de keuze voor het opstellen van Lisandro Magallan dubieus. "Je moet het een Zuid-Amerikaan die hier pas een week is, niet aandoen om gelijk de Klassieker in De Kuip te spelen. Al was hij niet de enige slechte verdediger."

Sjaak Swart: "Er geen klik is tussen Ten Hag en de spelers" (Pro Shots / Toon Dompeling)
Sjaak Swart: "Er geen klik is tussen Ten Hag en de spelers" (Pro Shots / Toon Dompeling)