Uitslag FC Emmen - PSV

FC Emmen heeft voor een stunt gezorgd thuis tegen PSV. Lang leek een nederlaag onvermijdelijk maar in de slotfase kwam de ploeg uit Drenthe alsnog langszij, het werd 2-2.

In de eerste helft was Emmen duidelijk onder de indruk van de kampioen en liep het vooral achteruit. Na een kwartier kwam het doelpunt, Luuk de Jong kopte de bezoekers op voorsprong. In de rest van de eerste helft bleef PSV oppermachtig maar verzuimde het de voorsprong uit te breiden.

Na rust was PSV wel trefzeker, echter werd tot tweemaal toe een treffer na ingrijpen van de VAR geannuleerd. Uiteindelijk scoorde Angelino de 2-0 en leek de wedstrijd beslist. Invaller Pedersen deed de wedstrijd echter compleet kantelen. Hij scoorde de aansluitingstreffer en diep in blessuretijd zelfs de gelijkmaker.