NHL: Islanders kloppen Rangers in Madison Square Garden

De ijshockeyers van de New York Islanders hebben de stadsderby tegen de New York Rangers gewonnen. In Madison Square Garden kregen de Rangers in eigen huis een 3-4 nederlaag te verwerken.

Ryan Strome bracht de Rangers al na dik anderhalve minuut op voorsprong, maar nog geen minuut later stond het gelijk dankzij Mathew Barzal. Dik zes minuten later scoorde Jordan Eberle de 1-2, maar na een goede minuut in de tweede periode zorgde Kevin Shattenkirk voor de gelijkmaker.

Nog geen twee minuten later was het Anders Lee die de Islanders weer op voorsprong bracht, maar ook dit keer kwamen de Rangers terug: Jesper Fast sloeg met ruim elf minuten te gaan terug (3-3). Toch ging het nog fout, want anderhalve minuut voor tijd tekende Josh Bailey met zijn negende goal van het jaar voor de 3-4 winst voor de Islanders.