Oppas brengt kind dood terug naar moeder

Het WTF-verhaal van vandaag neemt ons mee naar de staat Wisconsin in de Verenigde Staten. Daar heeft ene Marissa T. het voor elkaar gekregen om een 2 maanden oude baby te doden, terwijl ze verdacht werd van kindermishandeling en dientengevolge eigenlijk geen contact mocht hebben met kinderen. 

We gaan even terug naar 18 oktober 2018: Marissa T. pakte de dode baby in in een dik skipak en trok hem een muts over zijn oogjes om het te laten lijken alsof hij sliep. Voordat ze het kind terugbracht naar zijn moeder, ging ze samen met haar vriend en haar eigen zoontje bij de McDonald's iets eten. Daarna overhandigde ze het kind in het autostoeltje aan zijn moeder, die ervan overtuigd was dat haar zoontje sliep en doorreed naar een wasserette. Vervolgens ging Marissa samen met vriend en zoonlief zwemmen in een hotelzwembad. 

Pas bij de wasserette kwam de moeder erachter dat haar zoontje dood was, toen ze hem uit het autostoeltje wilde halen en ontdekte dat hij koud aanvoelde. Terwijl haar zus het alarmnummer belde, probeerde ze haar kind te reanimeren. Marissa werd opgepakt en legde een belastende verklaring af: ze heeft toegegeven dat de baby in haar bijzijn is overleden.  

Saillant detail is dat de moeder van de overleden baby heeft verklaard dat ze twee uur nadat ze haar baby bij de babysitter gebracht had een sms-je van haar kreeg. Daarin stond dat ze (de babysitter, red.) in het lokale nieuws vermeld stond als verdachte in een andere zaak betreffende kindermishandeling en dat ze daarom eigenlijk geen contact met kinderen mocht hebben. Ze vroeg de moeder daarom het stil te houden dat ze voor haar zoontje en nog een ander kindje zorgde. 

Een forensisch arts heeft verklaard dat de baby is gestorven dankzij drie rake klappen op het hoofd. De aanklacht die Marissa boven het hoofd hangt luidt dan ook moord. Om op borgtocht vrij te komen zou ze een borgsom van een half miljoen dollar moeten neerleggen.