FOK! Wat een weer: wolkenvelden

Hallo!  

Tot mijn genoegen werd het gisterem toch nog een heel aardige dag. Verspreid over het land kwamen er enkele brede opklaringen voor en dat was wel een verademing na al dat grijs. Het bleef echter niet helemaal droog in het land. Op diverse plaatsen vielen er zowaar enkele lichte buien. Dit was tamelijk verrassend omdat de luchtdruk erg hoog was. Momenteel is de luchtdruk zo'n 1040 Hpa. Er zat dus toch nog wat onstabiliteit in de lucht wat tot die buitjes leidden. Ik zag gisterenochtend een prachtige regenboog toen ik buiten was.

Vandaag lijken die wolkenvelden opnieuw overheersend te gaan worden. Toch sluit ik enkele mooie opklaringen ook niet helemaal uit, al is de kans wel kleiner dan gisteren. Het wordt ongeveer 7 graden. De wind neemt wel iets toe naar matig in het binnenland, vrij krachtig aan zee tot krachtig op de Wadden.

Tot van de week!  

Mooi weer met wat wolkjes (Foto: Interpretatie)
Het Veronica schip. Het weer was mooi met wat kleine wolkjes. (Foto: Interpretatie)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!