FOK! Wat een weer: van alles wat

Wolkenvelden en enkele opklaringen wisselen elkaar af. Plaatselijk komt een lichte bui voor. De middagtemperatuur komt rond 7°C uit. De wind is noordelijk en matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, 6 à 7 Bft. In de loop van de dag neemt de wind boven land af naar zwak tot matig, aan zee naar matig tot vrij krachtig.

Vanavond klaart het vooral landinwaarts op. In de loop van de nacht naar donderdag neemt de bewolking van het noorden uit weer toe en trekken enkele lichte buien vanaf zee het land binnen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van -1°C in het zuidoosten tot 6°C aan de kust. De wind komt uit richtingen tussen west en noord en is boven land zwak, in de kustgebieden matig tot vrij krachtig.

Donderdag overdag overheerst de bewolking, maar laat de zon zich soms ook zien. Verspreid over het land komen enkele lichte buien voor. De middagtemperatuur ligt rond 6°C. Landinwaarts staat een zwakke tot matige noordwestelijke wind, in de kustgebieden staat een matige wind uit het noorden. (Bron: KNMI)

Kroezel was eerst in Spanje, maar nu in Luxemburg, bij een ietwat frisse Mullerthal trail
Kroezel was eerst in Spanje, maar nu in Luxemburg, bij een ietwat frisse Mullerthal trail

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!