NHL: Lightning weerstaat comeback Flyers

De ijshockeyers van de Tampa Bay Lightning hebben in de eigen Amalie Arena in Florida met moeite gewonnen van de Philadelphia Flyers. De thuisploeg, dit seizoen weer lekker op dreef, wist een comeback net te weerstaan.

Michael Raffl schoot de Flyers op voorsprong, maar dankzij Nikita Kucherov en Brayden Point ging Tampa Bay met 2-1 de tweede periode in. Daarin tekende Claude Giroux snel voor de gelijkmaker, waarna Steven Stamkos in nog geen drie minuten twee keer scoorde, gevolgd door een goal van Tyler Johnson: 5-2 Tampa Bay.

In de derde periode kwamen de Flyers dan toch nog terug. Dale Weise opende de comeback, Robert Hagg tekende voor 5-4 en Ivan Provorov scoorde elf minuten voor tijd de gelijkmaker. Daar bleef het bij, tot Alex Killorn na achttien seconden overtime alsnog de winnende maakte voor de Lightning: 6-5.