De Kerstman doet zijn intrede

Pretoogjes verschijnen op het gezicht van Jamie (12 jaar). Trots dat hij als een van de grotere Knoevelkinderen mee mag helpen met de organisatie van de aankomst. Dat neemt niet weg dat hij wensen heeft voor de Kerstman. ‘Als ik 'm spreek, vraag ik hem of ik alsjeblieft, please (!) mag bungeejumpen. Of misschien wel Enzo Knol ontmoeten!’ Jamie is één van de langdurig zieke kinderen die op vrijdag 7 december 2018 de Kerstman mag vergezellen als hij officieel zijn intrede doet in ons land.

De Kerstman doet zijn intrede  (Foto: Maastricht Marketing - Focus 22)
De Kerstman doet zijn intrede (Foto: Maastricht Marketing - Focus 22)

De langdurig zieke kinderen van Stichting de Knoevel die de Kerstman in zijn laatste kilometers in de trein vergezellen, maken het voor hem allemaal heel bijzonder. De Kerstman kijkt ernaar uit om iedereen te spreken: ‘Het zijn de sympathieke, grappige of aandoenlijke uitspraken die de kerstperiode zo magisch maken. Uiteindelijk gaat het erom dat we allemaal meer aandacht voor elkaar hebben. En de lach op die gezichtjes, daar doe ik het voor!’

Route naar Magisch Maastricht op het Vrijthof
Eenmaal aangekomen op het Centraal Station in Maastricht, zullen tegen 16.40 uur nog meer jubelende kinderen de Kerstman opwachten om vervolgens samen te vertrekken in een bonte stoet richting zijn huis op het charmante Vrijthof. Tot en met 31 december ontvangt hij hier graag zijn bezoek.

De Kerstman doet zijn intrede  (Foto: Maastricht Marketing - eighty8things)
De Kerstman doet zijn intrede (Foto: Maastricht Marketing - eighty8things)