NFL: Eagles te sterk voor Redskins

De Philadelphia Eagles hebben in de NFL na twaalf wedstrijden een record van 6-6 te pakken. De ploeg won tijdens Monday Night Football thuis van de Washington Redskins, die nu ook op 6-6 staan.

Eagles-quarterback Carson Wentz hielp de regerend kampioenen aan een voorsprong, nadat Golden Tate zijn pass omzette in een touchdown. De Redskins kwamen in het tweede kwart echter langszij: eerst scoorde Dustin Hopkins een 44-yard field goal, daarna was Adrian Peterson met een indrukwekkende run goed voor een 90-yard touchdown.

Dankzij Darren Sproles kwamen de Eagles weer langszij, hoewel een field goal van Hopkins het halverwege spannend hield: 14-13. In het derde kwart werd niet gescoord, in het vierde kwart beslisten de Eagles het duel. Wentz bediende Jordan Matthews voor een touchdown en Tate voor de 2-point conversion, waarna Jake Elliott de eindstand met field goals van 46 en 44 yards op 28-13 bracht.

Eagles - Redskins (Bron: YouTube)