Wilders wil dat Rutte asiel verleent aan Asia Bibi

Geert Wilders heeft schriftelijke vragen gesteld over het verlenen van asiel aan Asia Bibi. Hij wil van de Minister-President weten of hij bereid is om: "het door extreme moslims met de dood bedreigde dappere christelijke meisje Asia Bibi uit Pakistan asiel te verlenen." Zo niet, dan wil hij weten waarom niet.

Mocht Rutte afwijzend antwoorden dan noemt Wilders het een grove schande "dat Rutte de afgelopen jaren honderdduizenden niet-westerse allochtonen - vaak moslims - ons land heeft binnengelaten en vaak asiel heeft verleend waaronder gelukszoekers, terroristen en salafisten, terwijl er voor een dapper christelijk Pakistaans meisje dat niets heeft misdaan maar de dood vreest wegens 'blasfemie' tegen de nepprofeet Mohammed geen plaats zou zijn in Nederland? "

Verder merkt hij in zijn vragen op of het niet zeer gepast zou zijn om al de onterecht ons land binnengelaten gelukszoekers Nederland uit te zetten en een échte vluchteling zoals Asia BiBi wel asiel te verlenen. Wilders wil zijn vragen voor dinsdag 4 december 11:00 uur beantwoord hebben.