NFL: Zesde nederlaag in zeven wedstrijden voor Giants bij Falcons

Iets later dan gebruikelijk keren we nog even terug naar Monday Night Football en het oordeel is duidelijk: de New York Giants blijven dramatisch bezig in de NFL. De ploeg verloor op bezoek bij de Atlanta Falcons al voor de zesde keer in zeven wedstrijden dit seizoen.

De ellende voor de Giants begon met een touchdown pass van Matt Ryan naar Marvin Hall over 47 yards in het tweede kwart. Veel gebeurde er vervolgens lange tijd niet, behalve twee field goals voor beide ploegen, met 13-6 voor de Falcons als tussenstand, acht minuten voor tijd.

Tevin Coleman rende namens de Falcons over 30 yards een touchdown binnen, maar Giants-rookie Saquon Barkley deed met vijf minuten te gaan wat terug met een 2-yard touchdown. De 2-point conversion ging vervolgens mis, waardoor de Giants acht punten achterstand hadden: 20-12.

Giorgio Tavecchio trapte minder dan twee minuten voor tijd vanaf maar liefst 56 yards een field goal binnen voor de Falcons, waarmee de Giants-hoop toch wel definitief gevlogen was. Quarterback Eli Manning bereikte Odell Beckham Jr nog in de endzone, maar dat mocht niet meer baten: 23-20.

Falcons - Giants (Bron: YouTube)