Bayern München kondigt persconferentie aan

Bayern München houdt vrijdagmiddag een persconferentie waarbij Karl-Heinz Rummenigge, Uli Hoeness en Hasan Salihamidzic aanwezig zullen zijn.

De Duitse kampioen meldt dat het perspraatje om 12:00 uur zal worden gehouden ná de persconferentie van Niko Kovac. Daardoor lijkt het erop dat de bestuurders van Bayern niet het vertrek van de trainer gaan aankondigen. Maar opvallend is het wel dat zowel Rummenigge en Hoeness als technisch directeur Salihamidzic de media te woord zullen staan.

Een jaar geleden, toen Jupp Heynckes werd gepresenteerd als opvolger van Carlo Ancelotti, zaten de twee voorzitters en Salihamidzic voor het laatst alledrie in de perszaal. Onder leiding van Heynckes pakte Bayern München de landstitel. Dit seizoen presteert de ploeg met Kovac echter ondermaats en bezet men slechts de zesde plaats in de Bundesliga.

Komende zaterdag hervat Bayern de competitie met een uitwedstrijd tegen VfL Wolfsburg. De ploeg van Kovac verloor de laatste twee competitieduels voor de interlandperiode en de achterstand op koploper Borussia Dortmund is daardoor nu vier punten.