Van Bommel ziet verbeterpunten ondanks evenaring record

Mark van Bommel heeft zijn eerste acht competitiewedstrijden als trainer van PSV gewonnen en evenaart daarmee het record van Eric Gerets uit 2000.

In Eindhoven was zijn ploeg zaterdagavond met 4-0 te sterk voor VVV-Venlo, maar toch ziet Van Bommel ruimte voor verbetering, legde hij uit voor de camera's van FOX Sports. Vooral de openingsfase had beter gemoeten. "We gooiden langzaam in, het was lamlendig. Daarna zijn we terug in de wedstrijd gekomen", analyseert de trainer.

Na een klein half uur opende Lozano de score, na uur trof aanvoerder Luuk de Jong doel en vijf minuten voor tijd was het de beurt aan invaller Guti om de derde goal op het scorebord te zetten. Lozano verzorgde in de blessuretijd het slotakkoord met zijn tweede van de avond.

"We hebben ons er onderuit gevoetbald e ndat heeft geresulteerd in een professionele overwinning", aldus Van Bommel. Hij geeft zijn elftal ondanks de matige start een dikke voldoende voor het duel met VVV. Als zijn ploeg na de interlandonderbreking ook van FC Emmen wint, gaat het record van Gerets definitief uit de boeken.