Oma jaagt piemelslingeraar weg door kunstgebit uit te doen

Dit is nou zo'n verhaal wat je niet echt verwacht. Dat geldt overigens ook voor de 73-jarige Pennelope Pettersen uit Titusville, in de Amerikaanse staat Florida. De krasse oma heeft namelijk een naakte piemelslingeraar weggejaagd, met haar kunstgebit. Of eigenlijk zónder haar kunstgebit.

Oma opende in alle vroegte de lamellen voor het raam en had verwacht haar kat op de veranda te zien zitten. Niks was echter minder waar: er stond zowaar een naakte jongeman met zijn jongeheer te zwaaien. "What the hell? Dat is mijn kat helemaal niet!", reageerde Pettersen, aan wiens ogen duidelijk nog niks mankeert, gelijk.

De 28-jarige Axel Rivera stond op haar veranda een potje piemelkopter te spelen, maar probeerde ook naar binnen te komen. Nog voor Pettersen's kleindochter de politie kon bellen kwam de voormalig medewerkster in de beveiligingssector en de politie zelf in actie. Ze haalde haar kunstgebit uit haar mond, riep "Oma, geen tanden!!" en de lamme lul ging er vandoor.

Niet veel later werd de jongeman opgepakt. Aanvankelijk stond hij met zijn bek vol tanden, maar later gaf hij aan dat zijn kleding gejat was, iets wat niet echt geloofd werd.