World of Warcraft Classic speelbaar op Blizzcon, demo voor virtual ticket

Blizzard heeft bekend gemaakt dat World of Warcraft Classic voor het eerst speelbaar zal zijn op Blizzcon, wat plaatsvindt in november later dit jaar. De klassieke versie van World of Warcraft zonder uitbreidingen is tevens ook beschikbaar voor de mensen die een virtual ticket hebben gekocht, die een demo krijgen opgestuurd van de game.

De demo van Classic is de laatste goodie voor mensen met een virtual ticket, nadat eerder al een legendarische demon hunter skin voor Sombra in Overwatch was aangekondigd. De huidige versie van World of Warcraft krijgt een cape voor zowel de alliance als de horde, en tevens twee banners in de kleuren van de twee facties. Voor Heroes of the Storm is er een mount in de vorm van een haai, die samen komt met een bijbehorende avatar en banner. De goodies voor Diablo III, Starcraft II en Hearthstone zijn nog niet bekend, maar deze worden in oktober verwacht. 

Blizzcon zelf vindt plaats in het weekend van 2 november en duurt tot 4 november. Wil jij ook graag de demo van World of Warcraft Classic spelen maar heb je nog geen virtual ticket? Doe dan mee met onze prijsvraag waar je kans maakt om er eentje te winnen!

Classic
World of Warcraft Classic speelbaar op Blizzcon, demo voor virtual ticket