Win een virtual ticket voor Blizzcon 2018! (winnaar bekend)

Over een kleine anderhalve maand is het weer zover: Blizzcon gaat weer van start in Anaheim waar Blizzard de plannen aankondigt voor games zoals World of Warcraft, Overwatch, Starcraft, Diablo, Hearthstone en Heroes of the Storm. Naast de aankondigingen is 2, 3 en 4 november ook een weekend voor allerlei events rondom de community en de games zelf, met onder andere developer panels, cosplaywedstrijden en natuurlijk een spectaculair concert ter afsluiting. En in samenwerking met Blizzard mogen wij twee virtual tickets weggeven voor Blizzcon, zodat je alle actie thuis kan volgen!

Met het Blizzcon-ticket krijg je onder andere goodies in alle Blizzard-games, waarvan de eerste al een aantal weken geleden bekend is gemaakt: een demon hunter skin voor Sombra in Overwatch. Ook krijg je naast de aankondigingen en de esports (die beschikbaar zijn voor iedereen) ook toegang tot de cosplaywedstrijd, de community night, developer panels waar je voor het eerst je eigen panel kan samenstellen en korting op de goodie bag!

Wat moet je hier voor doen? De games van blizzard gaan al een tijdje mee en hebben al voor genoeg gedenkwaardige momenten gezorgd in het leven van veel spelers. Wij vragen je om je leukste, mooiste of gekste herinnering rondom Blizzard-games te delen in de comments. Op maandag 15 oktober kiezen wij twee winnaars uit die van ons een code voor het virtual ticket krijgen opgestuurd. Succes!

Uiteraard is Fok! in het weekend van 2 november bij om uitgebreid verslag te doen van Blizzcon.

Uit alle inzendingen hebben wij Syphixx en Het_Liegebeest gekozen als winnaars. Gefeliciteerd! Jullie krijgen de code deze week nog opgestuurd.

Blizzconkeyart