Vader rijdt zoon (15) naar park voor neukbeurt met vriendin (15) en wordt gearresteerd

De 53-jarige Laurence Mitchell heeft een probleem. De man bracht zijn 15-jarige zoon en diens eveneens 15-jarige vriendin onlangs naar een park, zodat het jonge stel 'hun ding kon doen'. 

Een agent zag Mitchell bij het park in Port St. Lucie in Florida, terwijl het al vrij laat was. Hij kwam even een kijkje nemen en kreeg van de man te horen dat hij zijn zoon en diens vriendin naar het park gebracht had zodat ze 'konden doen wat kinderen doen'.

Mitchell zag er ogenschijnlijk geen kwaad in om te voldoen aan het verzoek van zijn jonge zoon, die gevraagd had of hij en zijn vriendin naar het park gebracht konden worden. "Nou ja, ze zijn niet de straat op en aan het stelen ofzo, ze hebben gewoon seks", aldus Mitchell tegen de agent. "Het zou veel slechter kunnen."

De man gaf wel toe dat hij niet wist of de ouders van het meisje wel toestemming hadden gegeven voor de gang van zaken. Nadat het stelletje terugkeerde van het voetbalveld werden ook zij ondervraagd door de agent, waarbij de jongedame aangaf dat er wel degelijk sprake was geweest van seksuele handelingen.

Ook de zoon van Mitchell was duidelijk tegenover de agent: "We waren gewoon aan het roken en neuken", aldus de tiener. Zijn vriendin zei niet zeker te weten of vader Mitchell op de hoogte was van hun plannen: "Maar ja, hij heeft ons hier wel naartoe gereden."

Mitchell werd opgepakt wegens het helpen van een minderjarige bij het overtreden van de wet. Hij is op borgtocht vrijgelaten en moet komende week voor de rechter verschijnen.