Man zwaar mishandeld, politie zoekt getuigen

Een gebroken neus, een gescheurde bovenlip en een tand uit de mond geslagen. Dat is het resultaat van een mishandeling die in de nacht van zaterdag op zondag in Papendrecht plaatsvond. Een 48-jarige man uit Papendrecht werd het slachtoffer. De politie zoekt de identiteit van de dader en roept de hulp van het publiek in.

Het slachtoffer was met zijn vrouw en een paar vrienden op de bewuste avond in Papendrecht gaan stappen. Rond 01.00 uur liepen ze een kroeg aan de Veerpromenade uit en kwamen in gesprek met een jongeman. Dit gesprek werd al snel wat grimmig, waarop het stel besloot weg te lopen. De jongeman liep hen echter achterna en er ontstond ruzie tussen hem en het slachtoffer waarbij over en weer klappen vielen.

Plotseling kwam een derde jongeman naar het ruziënde tweetal aanrennen en sloeg de Papendrechter hard in het gezicht, met de verwondingen tot gevolg. De politie is op zoek naar deze derde jongeman die zo plotseling opdook. Hij was in het donker gekleed, had een capuchon op en was licht getint.