NFL: Bears geven coach Nagy eerste NFL-zege

De Chicago Bears hebben in de NFL hun tweede wedstrijd van het seizoen wel gewonnen. Thuis tegen de Seattle Seahawks schonk de ploeg zo de eerste NFL-zege aan coach Matt Nagy, die na geruime tijd als coach voor diverse posities gewerkt te hebben dit jaar debuteert als hoofdcoach.

Quarterback Mitchell Trubisky gooide een pass naar Trey Burton in het eerste kwart, die zo met een touchdown de score voor de Bears opende. Het tweede kwart zorgde voor een field goal voor beide ploegen en dus een 10-3 stand halverwege.

In het derde kwart werd niet gescoord, maar het vierde kwart leverde vier touchdowns op. Anthony Miller deed dat als eerste namens de Bears, Tylet Lockett zorgde met een prachtige catch op een pass van Seahawks-quarterback Russell Wilson voor 17-10.

Met een kleine zeven minuten op de klok ging het fout voor Wilson: zijn pass eindigde in de handen van Bears-cornerback Prince Amukamara, die er een 49-yard interception return touchdown van maakte. Will Dissly deed in de slotfase nog wat terug, maar het was niet meer genoeg: 24-17.

Bears - Seahawks (Bron: YouTube)