Politie zoekt man met hondje

Wie is de man met het hondje? Het is één van de belangrijke vragen in een onderzoek naar een steekincident, waarbij een 19-jarige man uit Eindhoven donderdagavond ernstig gewond raakte. Hij werd gestoken in het centrum van Eindhoven. Van de dader of daders ontbreekt nog ieder spoor.

Mogelijk dat er een ruzie over drugs vooraf ging aan het steekincident, dat plaatsvond op een parkeerplaats aan de Fuutlaan/Stationsweg. Het slachtoffer zou in de buurt van de Albert Heijn aan de Vestdijk ook al problemen hebben gehad. Nadat hij gestoken werd strompelde hij richting de Tramstraat, waar een getuige de politie belde. Het slachtoffer werd met flinke verwondingen door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Later op de avond kwam het bericht dat het met hem al een stukje beter ging.

Over de achtergrond van het steekincident is nog veel onduidelijk: “In de zoektocht naar de dader of daders kijken wij camerabeelden uit in de omgeving en wij willen met mensen spreken die iets hebben gezien of meer weten”, zo vertelt de recherche. Eén van die mensen is een wat oudere man met een hondje. Hij sprak op de Tramstraat met personeel van een hotel en zou iets hebben gezien: “Wij willen heel graag met deze meneer spreken. Hij zou in de buurt wonen, dus hopelijk weten mensen uit die omgeving om wie het gaat of herkent hij zich zelf in de beschrijving.”

Politie zoekt man met hondje (Foto: stockfoto politie.nl)
Politie zoekt man met hondje (Foto: stockfoto politie.nl)