AC Milan in extremis langs AS Roma, Karsdorp na 10 maanden terug

In de Serie A heeft AC Milan thuis tegen AS Roma een 2-1 overwinning geboekt, maar makkelijk was het geenszins: pas diep in blessuretijd konden de drie punten dan toch bijgeschreven worden.

Bij AS Roma begon rechtsback Rick Karsdorp in de basis, zijn rentree na tien maanden blessureleed: bij zijn competitiedebuut in oktober vorig jaar scheurde hij in zijn linkerknie de kruisband af. Justin Kluivert hield de bank de hele wedstrijd warm.

Kort voor rust kwam de thuisploeg op voorsprong dankzij Franck Kessié, maar na een uur tekende Federico Fabio voor de gelijkmaker. Van beide teams werd door de VAR een goal afgekeurd en lang bleef het bij 1-1, tot Patrick Cutrone in de 95e minuut alsnog de 2-1 maakte.